Undervisningen
Bærer du på en drøm om å lære å spille gitar, eller har du holdt på en stund? Er du litt rusten i fingrene og kan trenge et nytt "grep"

om gitaren? ja, young guitaristda vil du få hjelp til å komme videre... Dette er stedet for deg, uansett alder, kjønn og nivå. Undervisningen foregår individuelt eller sammen med en du spiller sammen med.

Det undervises i de fleste musikkgenre og med elever fra 8 år og oppover. Skolen har spesialisert seg på el.gitarundervisnng(Blues, Rock, Pop og Jazz), men er du interessert i klassisk gitar eller akustiske musikkformer, er du også velkommen.

Noe av grunnideen i undervisningen er å ta utgangspunkt i elevens ståsted og interesser. Eleven kan selv påvirke og være medskapende av undervisningsmateriell, da improvisasjon og egne musikalske oppgaver står sentralt i undervisningen. Målet er å skape og formidle musikkglede ved hjelp av enkle virkemidler.

Priser
Det gis først og fremst individuell undervisning. En leksjon (45 minutter) koster 525,- pr. undervisningsleksjon. Der to deler time (45 minutter) koster en leksjon 750,-
Frode har lektorkompetanse og prisen  er i samsvar med utdanning og ansiennitet.

Forpliktelser
En elev trenger ikke å forplikte seg til et visst antall undervisningstimer. Om man ønsker en drop-in time, noen få timer eller et fast undervisningsopplegg så kan dette avtales. Avbud må meddels 48 timer før avtalt time. Ikke benyttede timer belastes i sin helhet.

Kjøp av gitar
For de som ikke allerede har en gitar, er det mulighet for å få hjelp til å kjøpe et passende instrument. Frode (som har skrevet tester av gitarer i fagtidskriftet Musikkpraksis) kan bistå med å velge et passende instrument til den som ønsker dette. Gitarer finnes i mange prisklasser og man kan få mye gitar for pengene også i rimelige prisklasser. Det gjelder å vite hva man bør kjøpe. Priser fra 1.000,- 

Velkommen til gitarundervisning
Frode Barth vil gi deg musikkglede og introdusere deg for musikkenes livgivende positive virkning gjennom å spille å synge. Frode gir også workshoper og mesterklasser i inn og utland innen flere disipliner: Samspill, improvisasjon, arrangering, komposisjon og gitar i utvidet forstand (elektrisk, elektronisk-preparert og klassisk). Frode underviser også i el. bass.

Kontakt
For mer informasjon om ledig kapasitet og for avtale om undervisningstime, fyll ut kontaktskjema eller ring Frode på telefon: 906 45 924.